Post by centlalalirea on Mar 6, 2022 20:35:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Towerlands - tower defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Towerlands - tower defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک کریستال ها ▞▞▞
▞▞▞ Towerlands - tower defense 2022 version ▞▞▞
توی مرحله گیر کردم
من به این بازی 3 ستاره دادم زیرا تاخیر بعد از موج 20 را تجربه کرده ام
بازی وحشتناک روز 1: به نظر سرگرم کننده است. روز 3: این ممکن است برای برنده شدن پولی باشد. روز 5: بله، برای برنده شدن ارزشش را دارد.
بازی "Grindfest 2020"، البته مگر اینکه بخواهید اشتراک بپردازید... درست است، نه یک بار خرید 9.99 دلاری، بلکه یک اشتراک ماهانه. حرکت کنید، بازی های مشابه بسیار بهتری وجود دارند که بهتر هستند و هزینه زیادی ندارند (اگر چیزی باشد). اگر مجبور نبودم به معنای واقعی کلمه منتظر همه چیز باشم، میتوانست بازی خوبی باشد. به اندازه کافی قوی نیست، صبر کنید تا زمانی که .... باید یک واحد را روشن کنید، امیدوارم دوست داشته باشید صبر کنید... اوه سرمایه گذاری پول برای به دست آوردن پول بیشتر... پس باید صبر کنم... صبر کنم!
Towerlands - tower defense ስልት nuxn
Towerlands - tower defense रणनीति pnk
امتیاز خود را از 5 به 3 ستاره تغییر دادم زیرا از دیدن بازیکنان زیادی که تقلب میکنند و از هر وسیلهای که میتوانند برای صعود در رتبهها استفاده میکنند خسته شدم. به نظر می رسد من تنها کسی نیستم که این گلایه ها را دارم. اگرچه توسعه دهندگان واقعاً کار زیادی در مورد آن انجام نمی دهند. حداقل یک گزینه "گزارش یک بازیکن" میتوانست در آخرین بهروزرسانی اضافه شود. -_-
خوب بود. احساس می کنید که آنها به انواع واحدهای بیشتری نیاز دارند و نه فقط به 5 نسخه مختلف از یک نوع واحد. خسته شدن از این که سازندگان برنامه های بازی تبلیغات را در گلوی شما خفه می کنند یا شما را مجبور می کنند برای توقف تبلیغات مداوم پول بپردازید. متوجه شدم که باید پول در بیاورید، اما اگر بازی را از طریق تبلیغات مسدود کنید، نمی توانید درآمد کسب کنید.
تبلیغات کمی زیاد است اما از نظر فنی تصمیم می گیرید که آنها را تماشا کنید تا از مزایای آن بهره مند شوید. پیشرفت. با این حال، اگر تعداد زیادی تبلیغات را تماشا نمی کردید، خیلی کند بود. در کل یک بازی بسیار سرگرم کننده است
سرگرم کننده بود، سپس آنها شروع به نمایش تبلیغات سیاسی کردند. من برای سرگرمی بازی می کنم نه اینکه مجبور شوم به آن چهره بیمار نگاه کنم.
خوب 😊👍
عاللللللللییییییییی
بازی خیلی خوبیه تبلیغات آنچنانی وجود ندارد، اما میتوانید تبلیغات را تماشا کنید تا به پاداشها اضافه کنید، و اگر به اندازه کافی تبلیغات را تماشا کنید، پاداشهای بیشتری از جعبه آگهی دریافت میکنید، و میتوانید این کار را بینهایت انجام دهید. اما شما فقط می توانید 1 تبلیغ را در هر زمان تماشا کنید تا پاداش ها را افزایش دهید، نمی توانید مانند 30 تماشا کنید و مانند 2 میلیون طلا دریافت کنید، شما فقط 1 در هر ماموریت، سطح، چیز دریافت می کنید. بازی خوبی است، توصیه می کنم 👍
من الان چند ماهی است که این بازی را بازی می کنم و در طول این مدت بازی نسبت به آپدیت های معمولی تغییر قابل توجهی داشته است. تا حد زیادی، این بازی به دلیل وابستگی به استفاده طولانی مدت و روزانه برای حداکثر پیشرفت، در رده "grindy" قرار می گیرد. من از امواج اصلی دشمنان که با قویتر شدن با آنها میجنگند لذت میبرم. با این حال، توسعهدهندگان بازی برای ایجاد تعادل بین بازیکنان در اواخر بازی تلاش میکنند، که بسیاری از بقیه بازیها (مانند جنگهای قبیله جدید) را بسیار دشوار میکند.
☺☺خوبه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍. عالدیایيييي ورودي ورودي
افزایش پاداش کار نمی کند. لطفا این مشکل را برطرف کنید.
محتوایی دارد، بسیار سرگرم کننده است، برای برنده شدن پولی پرداخت نمی کند، و می توانید برای پول سخت کار کنید یا برای پول آرام و بیکار باشید،👍👍
Cooking Express : Cooking Chef アーケード evs
سرگرمی زیاد با پتانسیل عالی به عنوان یک بازی بیکار. به نظر میرسد الگوریتمهای آنها به کار نیاز دارند، هم با احضار (مسیریابی آنها وحشتناک است، و وقت خود را با انجام هیچ کاری تلف میکنند)، و هم بازی خودکار (جادوهای اسپم به جای استفاده استراتژیک از آنها، استفاده از تعمیر برج زمانی که برج سالم است و غیره). امیدواریم که توسعه دهندگان به زودی این را بهبود بخشند. ویرایش: حذف نصب به دلیل تبدیل آن به بازی پرداختی برای برنده شدن.
پرداخت اصلی برای برنده شدن، اگر کماندار سبک را به قیمت 16.99 دلار بخرید، زمان بسیار آسانی با بازی خواهید داشت، این بچه ها یک پنی از من دریافت نخواهند کرد. همچنین من رد شما را نخواستم، طبیعتاً پاسخی مغرضانه است. اما مثال من یک برج با برج پیش فرض و همه بازیکنانش 119 با مدهای وحشتناک، همچنین سطح پایین، اما دارای کماندار سبک و ملکه اژدها است، تقریبا می تواند برج من را شکست دهد که بدون پرداخت فوق العاده ای برای بردن بیلد دارد، اما همه چیز روی من 200 است. یا نزدیک، او lvl 407 است، قطعا p2w.
فقط برای مدت کمی بازی کردم. تازه lvl40 گرفتم و سرعتش رو به x1 کاهش داد، راستش اینو دوست نداشتم. اگر می خواهید سریعتر بروید، باید هزینه اشتراک را بپردازید. من می دانم که ساب به شما امتیازات اضافی می دهد، اما برای آن قیمت متاسفم نه. بازی های رایگان بهتری مانند این وجود دارد که بازی کردن آنها لذت بخش تر است.بازی شرمنده خوبی در مورد اشتراک بود.
عالی ۵ستاره ام کمشه
بازی بسیار جذاب است، اما به نظر من از ذخیره ابری استفاده کنید زیرا. من نمی توانم بازی ذخیره قدیمی خود را بازیابی کنم. داره اذیتم میکنه دوباره از صفر/0 شروع کنید. دیوونه...:"(
افتزاه
خوب
بازی خوبیه ولی مدام منو بیرون میکنه و تبلیغاتش زیاده و مدام فروزن میشه😑😒
نصب کردم ولی ازبازی میاد بیرون لطفا حل شود
کارای یونیتی همیشه فوق العاده 👍
بازی خوبی است اما برای خرید در بازی بسیار گران است. Somemore به عضویت ماهانه نیاز دارند. توسعه دهنده بدیهی است در حالت دراکولا.
من از آن لذت می برم، اما تقریباً هر بار که روی نقشه کلیک می کنم، بازی یخ می زند و باید آن را ببندم و باز کنم... خوب تقریباً هر 5 دقیقه یکبار یخ می زند. قبلاً هیچ بازی روی گوشی من مدام خراب نمی شد اما همانطور که گفتم از آن لذت می برم. کمک لطفا
گزارش های نبرد را اصلاح کنید تا در چت ظاهر نشوند
بازی عالی است اما چیزی که آن را بد کرد مشکل همیشه خراب بودن بود. من همه چیز را امتحان کردم اما هیچ کار نمی کند و اکنون نمی توانم بازی را انجام دهم.
من واقعا از بازی لذت می برم. متأسفانه، تنظیم مجدد بازی، خریدهایم را بدون هیچ وسیله ای برای بازیابی آن از دست داد. حتی وقتی می گفت برای همیشه بخر. من دوست دارم گهگاهی بازیم را از ابتدا از نو شروع کنم، زیرا فقط برای سرگرمی بازی می کنم و گاهی اوقات کنجکاوی مرا تحت تأثیر قرار می دهد. بنابراین سازنده باید راه بهتری را برای ما فراهم کند تا بتوانیم خریدهای خود را حتی زمانی که بازی خود را مجدداً تنظیم کرده ایم حفظ کنیم. من همچنان آن را بازی خواهم کرد، زیرا سرگرم کننده است و خیلی سخت نیست. با تشکر
خوب است اما زیاد آویزان می شود و باید فضای بیشتری را برای خاک گیرها فراهم کند
بازی سرگرم کننده واقعا دوست دارد اما ارزش قیمتش را ندارد و بله محتوایی که با قیمتی که انتخاب کرده اند در کلمه ای که استفاده می کنند منصفانه است اما برای پرداخت ماهانه اینطور نیست باید یک بار هزینه داشته باشید.
*مشکل زیر بعد از 2 و نیم تا 3 هفته برطرف شد* بازی یک راه عالی برای سوزاندن حدود 5-8 دقیقه زمان بیکاری بود، سپس به روز رسانی 1.11 همراه می شود و آن را به چیزی جز نمادی تبدیل می کند که یک تصویر زیبا روی صفحه نمایش شما چشمک می زند. به مدت 5-10 ثانیه من در واقع شروع به لذت بردن از بازی کردم.
سلام بازی خیلی توپیه آدم هر چه قدر بازی می کنه خسته نمیشه دم کسی که بازی رو ساخت کرم اگه مشکلی داری بهم زنک بزن ۰۹۳۹۷۱۹۱۰۱۳
من به تازگی شروع به بازی کردم تا اینجا بازی را دوست دارم، اما هر زمان که یک مخروط اضافه می کند یا بازی من را خراب می کند. من نمی توانم هر بار که تبلیغی آزاردهنده می شود بازی خود را مجدداً راه اندازی کنم لطفاً به این نگاه کنید.
چندین واحد در پشت دیوارهای پرداخت قفل شده اند. کاش همه چیز f2p بود. شما قبلاً تبلیغات دارید. و از طریق واحدها پول بیشتری می خواهید. وگرنه بازی سرگرم کننده ای بود
برای برنده شدن در بازی هزینه کنید آنها یک اشتراک 10 دلاری در ماه برای بازی خودکار دارند که حتی برای انجام بازی به آن نیاز دارید. تبلیغات ثابت و قهرمانان/برجهایی که پشت دیوارهای پرداخت قفل شدهاند، هم پول واقعی و هم به ارز بازی. من این بازی را دوست دارم و کارهای خوبی با آن انجام شده است، بنابراین حیف است که چنین مدل کسب و کار غارتگرانه ای دارد.
بازی سرگرم کننده بود تا اینکه به طور تصادفی موج من را از 61 به 172 افزایش داد. بدون دادن جوایز طلا، اکسپت، بتل پاس یا هر چیز دیگری. بنابراین در حال حاضر به هیچ کاری نمی توانم بکنم جز afk برای طلا، زیرا من نمی توانم چیزی را شکست دهم.
خیلی مزخرف بدون ستاره براش برای زیادم باید به ۶۰ ستاره بدین چون بازی خیلی مزخرف با چرته نصب کردیم خیلی چرت بود همینو بس.
بازی خوب. کاملاً اعتیاد آور است، اما اشکالات مشکل اصلی هستند. مصنوعات موجود در گذرگاه نبرد گم شده اند و شما حتی نمی توانید موارد رایگان را درخواست کنید. این یک ویژگی پولی است و توسعه دهندگان نمی توانند آن را به درستی دریافت کنند. من قصد داشتم پس از اتمام، گذرگاه نبرد را بخرم، اما با وجود مواردی که در هر دو طرف گم شده و چیزی در صورت ادعا دریافت نمیکنم، نمیخواهم.
Towerlands - tower defense Strateške igre zvd
بازی عالی. مایلید چند تا از باگها را برطرف کنید، مثلاً گاهی اوقات کنترلهای توانایی وجود ندارد و شما باید به بهترینها امیدوار باشید. (این اغلب اتفاق نمیافتد) توصیه میکنیم آن را امتحان کنید زیرا بسیار سرگرم کننده است.