Post by centlalalirea on Mar 6, 2022 20:44:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bed Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bed Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode povečajo kovance ▞▞▞
▞▞▞ Bed Wars 2022 version ▞▞▞
Tako zabavno je, všeč mi je izdelovanje lebdečih lestev, enostavno je dobiti ledene čevlje in lestve. Všeč mi je ta igra, dodaj več iger in posodobitev
Glupo
Hej, blokman pojdi v studio! To igro je bilo res zabavno igrati, igral sem jo že 2 leti in vse je šlo v redu, a ko je prišla božična posodobitev, je bilo veliko hekerjev, ki nam vedno uničijo rang.
iz nekega razloga ne morem vstopiti v igro, ne vem, ali je to posodobitev, vendar prosim popravite to težavo
Igra je dobra, vendar so v igri hekerji in nekaj napak. Srečni žreb povzroči neuravnoteženo izkušnjo igre in nemogoče priti do postelje drugih moštev, če bi se znebili srečelov, ki bi uravnotežil igro in verjetno postal zabaven.
To je zelo zabavna igra, ki sem profesionalec v igri, tako da nimam težav, vendar dodajte več elementov, prosim
Ok, zdaj sem utrujen od te igre! Vsakič, ko igram tekmo, ko grem v svoj inventar, 4-krat pritisnem ta gumb in potem ne morem izstopiti, moram pritisniti gumb za nazaj na telefonu in nima težav z dotikom in lahko' ne uporabljajte predmetov za streljanje, ker tudi ta gumb ne deluje!! prosim popravite to napako ali napako in dal bom vsaj 4 zvezdice. hvala
Super igra
Vau, lepa igra, tako zabavna kot Minecraft bedwars. In to je tako enostavno premostiti. Torej morate to igrati in boste. Vedeti o runah in skrinji. Način Rank game.4v4 in. Duo in. solo. Torej, kaj čakate, da ga prenesete😁😁😁😁😁
Happy Glass Puzzle qkko
Lepo, všeč mi je
Polno hekerjev. Lastnika sploh ne moti. Počutili se boste, zakaj igrate to igro. Najslabša igra vseh časov. Tudi ene zvezdice si ne zasluži
V redu je, vendar obstaja ena težava, problem je v tem, da na začetku, ko še nismo zaščitili svoje postelje, pride nek naključni igralec, ki pride v našo bazo in nam uniči posteljo, in to za druge ekipe res ni pošteno, vsaj postaviti kot oviro, ko pridejo sovražniki uničiti našo posteljo, ker je za to prezgodaj. In hekerji so ZELO nadležni, zato vas prosimo, da odpravite te težave (. ❛ ᴗ ❛.)
Ta igra je zabavna. Jaz sem zlati čin, vendar še naprej poskušajte, če želite pokazati svoj ples in svoj čin, lahko dobite 100 ključev, pojdite v trgovino, kliknite najnižji gumb in kliknite na ogenj začarano plamensko knjigo, če imate 100 ključev!
Stvar je v tem, da ne morem odpreti skrinje, ker skrinja ne deluje, ko se je dotaknem. Ne odpre se, zato prosim, da to popravite. Hvala 🙂
Zelo fajna igrica naložite si jooooo😍😍.
Super igra je
Pravzaprav, ko sem začel igrati to igro, sem le mislil, da bo igra dolgčas. Toda ko sem igral, sem prvak te igre. Fantje, vse vas prosim, da igrate to igro, da je tako razburljiva, uživajte. Prosim, poskusite
Ta igra je verjetno ena najboljših predelav bedwars. V bedwars menim, da so diamanti neuporabni, ker moč in ostrina nista pomembna. Tudi rune odbijanja samo povzročijo, da ljudje zamujajo in pijavke rune so zdaj pogoste
Igra je v redu brez hekerjev. Ampak zdaj ocenjujem 4, ker mi je dolgčas 🥱 igranja. Želim si, da bi lahko dodal lucky block in battle royal ter dodal tudi komplete, kot je v Roblox bedwars, želim si, da lahko to prebereš ( —_–)
Nekdo pravi, da prihajajo hekerji, vendar stara posodobitev ni hekerjev in ni zamikov, vse napake so popravljene, zdaj pa hekerji prihajajo in letijo ECT ECT. In to posodobitev, ki sem jo igral zdaj, prihajajo hekerji, to je samo težava, prosim, prepovejte hekerje v naslednji posodobitvi, ki je samo jaz daj samo 2 zvezdici.
To je naj bol glupa igra
Bed Wars Akčné kqa
Zelo dobra igra, a lahko povečate železni fordg, da hitro dobite predmete
Všeč mi je ta igra, vendar prosim, popravite dodatke. Sovražim shopee. Dodaj Pleaseeeee
Pri tej igri je problem, da se gumb na prsih ne odpre, potrebujem rune, vendar ga ne morem hitro popraviti
Šššššššš
Igra je dobra, ampak HAKERJI so se vrnili nedrček im streak izgubi vrni mi moj dobitek ;( hekerji uničijo vse
Lepa igra, vendar se ne bi smela dopolnjevati kot gcubes, ker kljub temu naredi ljudi preobremenjene, tako da ja, ampak ja, cenim jo, vendar ne bi smela delati ljudi, sicer je lepa in je težka, ker bodo drugi napajani in tisti, ki jih nimajo ne bi me zanimalo In ljudje bi morali priti po svojem rangu, saj sem na visoki tako visoki, če je kdo nižji, naj bodo ljudje na nizki ravni, ok #bedwars#prosim
Všeč mi je ta igra, le da ima nekaj hrošča in me vedno zahteva, da se prijavim pred začetkom igre. Upam, da bi se to dalo popraviti.
Ta igra je tok zanč!!!!!
To igro igram toliko, da moram dati 5 zvezdic. Ta igra je takooo dobra. btw nadgradnja z neverjetnimi posteljami in ubijalskimi zmaji na koncu hvala.😗💝😁
tako je zabavna, vendar sovražim, ko se včasih prijaviš bc, ne moreš, zato sem ji dal 4 zvezdice, vendar mi je ta igra tako zelo všeč, prosim, če jo vidite, jo namestite zdaj, je tako zabavno, obljubim, prosim, res ne hecam se z vami, prosim, namestite to aplikacijo zdaj in jo ocenite s 5 zvezdicami, prosim vas, da je tako zabavno, obljubljam, ker sem jo že namestil na telefon svoje sestre, zato prosim, namestite jo, prosim vas tako zelo prosim Nikoli vas ne bom nehal prositi, zato ga prosim namestite takoj, prosim, če ga dekle ali fant pravilno namestite
Ta igra mi je zelo všeč, vendar obstaja ena težava, zaradi katere moram izrezati zvezdo, v Minecraft PE lahko spremenite videoposnetek, da mu je všeč Minecraft JE (mislim na kazalec) Upam, da dodate funkcijo
Bed Wars Hành động khyk
To je super zamik, prosim, popravite.
Bed Wars Acțiune hrx
Zelo dobra igrica priporočam jo😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎
Nikoli ne igrajte te igre. Vsakič, ko igram, nas bodo ljudje z VIP-om ubili na kmetiji. tudi če bi imel poln diamantni oklep in meč. Ubili bi nas v 1-3 zadetkih. To je očitna kopija originalnih postelj.
No, igra je bila neverjetna in nekako zabavna, vendar sem velikokrat izgubil. Želel sem samo, da ni več izpiranja, ker drugi bogataši v bedwars velikokrat zmagujejo, prosim, ne več izpiranja.
Po novi posodobitvi je postalo tako zamudno. Moral bi biti nazaj na prejšnji domači strani, uporabniki telefonov nizke kakovosti, kot sem jaz, to doživljajo.
Bed Wars Akčné kqa
Vool
Igra je zabavna, a samo tri težave: 1. obtičam na nalagalnem zaslonu in moram čakati 12 minut 2. Sovražim dodatke 3.moteče in zaostajajoče ne preveč dobre teksture, da bi bila poštena grafika in tudi brisanje rune pijavice je način za op Za igralce, ki jih uporabljajo. Prosimo, popravite to napako/napako Hvala, če to berete In to je tudi dolgo besedilo, če je na koncu ur najboljši v tem, da tega ne preskočiš In tudi Znebi se zaostanka in plačaj za zmago ter streljaj vidik meča Način za op in pijavica Adijo :